När man har söndagsångest

 Det är inte helt lätt att hålla sig positiv. Drabbas av söndagsångest lite då och då. Inte så att jag inte tycker om mitt jobb för det gör jag men ... äsch, vet inte varför egentligen. Förhoppningsvis går det snart över ;)
Imorrn åker min Buttercookie till Meppel och hälsar på Holländarna.
De har ju ett utbytesprogram på hennes skola och imorrn åker de. En hel vecka ska hon vara borta :S Kommer inte hem förrän sent på fredag. Hoppas nu bara att de får roligt men det får de säkert.
De ska tillbringa en hel dag i Amsterdam.
Hemtentan har jag inte börjat med än heller ... kanske därför jag har ångest? Haha*gahhh* måste börja !!!!! Imorrn eller nått.
Veckan som kommer är som vanligt fullbokad men helgen ser rätt ledig ut, visst vill man skriva hemtenta då ... NOT. Kanske ska göra en plan? 10 frågor och en diskussion ... om jag gör 2 frågor varje dag så behöver jag inte offra hela helgen ... hmm tål att tänkas på. Ska hinna med 3 träningspass också.
Lika bra att boka in det i kalendern genast!
En ganska fullbokad kalender, har även tillkommit ett läkarbesök med dotter på fredagmorgon ... Men söndagen ser ju ledig ut =) Förhoppningsvis fortsätter den vara det också ;)
Nu ska jag förbereda inför morgondagen. Väska ska packas, frukost och lunch planeras och kläder ska läggas fram. Måste kolla in väderprognosen också tror jag.
Toodles!