Woohoo!

Idag kom mitt paket, en låda med LCHF mat åt mig! Äntligen kan jag få äta mackor igen ! Heaven! Som jag har längtat. De hade även pasta, den ser fin ut, hoppas den smakar bra också. Brödet ska jag testa till kvällsmaten. Nu ska jag bara ha tag på den nya ketchupen också sen blir det pasta som vanligt.
Återkommer med betyg på maten.

Tillfällig vapenvila

Cleo gör sitt yttersta för att visa Zimba hur snäll hon är men det går inte så bra. Hans höghet morrar så fort han får syn på henne.
Just nu är det vapenvila, man måste ju tvätta sig efter maten och Zimba var snäll nog att lämna lite rester till drottningen. Hovnarren tar det hela med ro och håller mig sällskap.

Nu jeflar flyger grisarna över hustaket !

Efter lite lock och pock fick jag äntligen in terroristen i duschen. Då han lider av megavattenskräck brukar duschstunden mest påminna om kinesisk vattentortyr. Så jag tog på mig det stoooora tålamodet och lockade in honom i duschen. Efter en liten försiktig start så började vi närma oss den stora fasan, hårtvätten. Jag tog ett djupt andetag och satte igång, allt medan terroristen höll händerna för ögonen och strax därefter var vi klara. Inte ett ljud sa han! Dessutom så stannade han kvar i duschkabinen en stund efteråt och fortsatte duscha helt frivilligt!!! Jag fick t om borsta ut hans hår, vilket inte är det lättaste med de lockarna som han har.
Sånt måste belönas och han valde en glass ;) farfargenen är starkt dominant ;)

Själv blev jag så glad och överraskad att jag genast skickade in hemtentan. Väntar bara på att sista maskinen tvätt ska torka sen blir det slöande och slappande resten av dagen. Har en bok som lockar på soffbordet, tror att jag ska ta mig dit redan nu.
Toodles!