Ledig dag

Idag har jag haft min lediga dag och yes! jag var ledig. Har tillbringat dagen i mysuniform och lekt lite med kameran, funderar på att köpa ett nytt objektiv till den men det kostar ... och inte blir man rik av att vab:a :S Det får bli till att spara lite tror jag =) vill även ha ett stativ till kameran *hmm* kanske kan önska mig ett i "morsdagspresent" ? Fast vi brukar inte fira morsdag, får önska mig ett i födelsedagspresent istället =) Lite länge dit men har jag klarat mig såhär länge så klarar jag mig nog lite till =)

min fina orkidée

Kvällen nalkas

"Tittut"

"mmm, jag gillar ditt öra"

Efter denna bildkavalkad ska  jag nu rikta mina ögon mot tv och kolla in "se-på-mig-vad-jag-kan-vara-falsk-och-bitchig-för-det-har-jag-sett-att-de-var-i-Tyras-program" dvs Top Model Sverige ;) oh my vilka falska små bimbos *S* kan bli underhållande det här :)

Varför

Jag gillar att inreda mitt hem. Jag gillar däremot INTE högtalare. Jag tycker att högtalare är det fulaste som finns! Varför så stora? Tycker att de borde vara osynliga.
Just dessa har maken byggt, det är inte därför jag tycker att de är fula, men varför kan han inte bygga små??? Jag har sett i affärerna att det finns små.
Sen måste de ju förståss hänga en bra bit ut från väggen och helst vill han borra hål i mina bohyllor till sladdarna (över min döda kropp!)
Varför måste de hänga så långt ner ? Hur hade han tänkt att jag skulle få plats med mina blommor??
Ja, frågorna är många men det verkar inte finnas några svar

Den lille koppan

Jepp, kopporna är kvar, inte utläkta. Ett besök hos DSK igår, hon trodde på vattenkoppor, det tror inte jag. Visserligen så var hon tveksam och hade svårt för att bestämma sig men vi fortsätter med alsollösning och nu fucidinsalva. Vi får helt enkelt vänta och se :) Han borde ha på fler ställen om det var vattenkoppor men men, skitsamma, han har någon form av koppor iaf - haha.
Fast här ser han mest randig ut ;)