Vad ska vi göra idag?


Det var frågan jag ställde till Zandor imorse. Snabbt kom svaret: "handla" ! - haha, det är mammas kille det! På frågan vad vi skulle handla blev svaret: "en star wars legogubbe med 4 armar" Den hade han sett i sin star wars-legobok....
Det blev ingen legogubbe med fyra armar (han får vänta tills han fyller år) men det blev en månbil och en satelitavfyrare - rymd det med ;) Ah på tal om rymden, måste komma ihåg att ringa morfar och lägga in en beställning på rymdlegot ... *make a note to myself*

En present till bästa kompisen som har kalas på söndag blev det oxå. Till mig själv köpte jag en mixer, nu jäklar ska det mixas pannkakssmet! (vadå jag är lat? nähä - hahaha - på sin höjd lite bekväm, varför antränga sig i onödan?)
På lördag blir det mer shopping, avslutningskläder står på inköpslistan ... tjoho så skoj ... NOT (eller jo, för barnen). Oh well, de är ju så ljuvliga så varför inte?
Nu har vi gatans renaste avlopp, alla rör är spolade och förhoppningsvis så slipper vi fler översvämningar i badrummet ... Har jag sagt att jag hatar vår duschkabin???? Måste fan skaffa en ny. Pronto!

Ikväll ska jag se om jag kan få iväg maken till att handla hem staket. Ska näta in trädgården så att de stackars djuren kan få komma ut och få lite luft (lider ju tyvärr av katthatande grannar) och i sommar ska jag bygga ett katthus åt mina luddtroll <3 Sågar ner ett av äppleträden så får det stå där :) kommer bli helt perfekt. Zimba kommer få en egen entré i staketet, usch så sur han kommer bli när jag stänger in de andra *ryser*. Det kommer ju bli extra jobb för honom att ta sig in i trädgården då jue.

på väg hem

img_9921 (MMS)

på väg hem

Söndagmorgon

Vaknar 06 med hjärtat i halsen "fan jag har försovit mig!", kommer strax efter på att det är söndag och jag jobbar kväll :) Kryper tillbaka under täcket och försöker somna om ... ha! lönlöst men jag ligger iaf kvar i värmen och filoflossar och löser världsproblem =)
Stiger upp vid 7 och strax efter kommer bröderna bus. Klockan är inte så mycket än men de har redan tjafsat, bråkat och gråtit - priset för att de var vakna när jag kom hem igårkväll ... Nu ligger de nerbäddade i soffan framför tv:n och där får de stanna tills de har piggat på sig lite.
Djur och odjur är utfodrade och själv funderar jag på vad som ska ske under förmiddagen. Att baka eller inte baka ... det är frågan. Tror faktiskt att det blir inte, ska nog bara slöa och slappa lite innan jag drar mot jobbet. Ännu en afton som ska spenderas på Pensionat Paradiset. Helt ok faktiskt, jag klagar inte, det finns värre saker i livet ;) att städa toaletten t ex eller ännu värre, rensa avlopp *klöks*
Hmm, undrar vad det kostar att få lagt plattor på baksidan??? Är lite småsugen på det då vi bara har ogräs där ändå (och studsmattan och poolen). Kanske ska slänga iväg ett mail till offerta.se ? Någon som har testat den sidan???
Nu ska jag avsluta mitt te medan jag checkar in det senaste på hemnet och drömmer mig vidare ;)