"Raindrops keep falling on my head ..."

Var kom regnet ifrån ? Jag har inget minne av att ha beställt det men ok, låt det regna, bara det är uppehåll imorgon när vi ska iväg. Imorrn är de dags för en ny utvärdering av lillebrors hörsel. Den var ju inte så bra förra gången men vi fortsätter hoppas och imorrn vill vi ha goda nyheter.

Cléo mår bra, oförskämt bra faktiskt trots gårdagens operation. Nu hoppas vi att detta fortsätter och att hon snart är frisk och kan slippa sin tratt. Tycker dock att det är ganska mysigt med en kurrande mysande katt i famnen ;) DET får hon gärna fortsätta med. Hon är lika vild som vanligt och det tycker jag ju inte riktigt om men vad ska jag göra ???

Hur dagen har varit ska vi inte prata om, fullt kaos. Det är tur att man har så bra arbetskamrater så man inte förlorar förståndet helt och hållet ;) eller är det kanske det jag har gjort? *hmm* En av doktorerna slutade idag. Bjöd på mycket god prinsesstårta *mums* och till hösten väntar hon sitt 5:e (!) barn *coolt*.

Det blir en tidig afton idag. Efter CM ska denna utmattade urvridna trasa ta och krypa ner under täcket för att imorgon återuppstå som en nytillverkad wettexduk, ren och fräch :)