"Raindrops keep falling on my head ..."

Var kom regnet ifrån ? Jag har inget minne av att ha beställt det men ok, låt det regna, bara det är uppehåll imorgon när vi ska iväg. Imorrn är de dags för en ny utvärdering av lillebrors hörsel. Den var ju inte så bra förra gången men vi fortsätter hoppas och imorrn vill vi ha goda nyheter.

Cléo mår bra, oförskämt bra faktiskt trots gårdagens operation. Nu hoppas vi att detta fortsätter och att hon snart är frisk och kan slippa sin tratt. Tycker dock att det är ganska mysigt med en kurrande mysande katt i famnen ;) DET får hon gärna fortsätta med. Hon är lika vild som vanligt och det tycker jag ju inte riktigt om men vad ska jag göra ???

Hur dagen har varit ska vi inte prata om, fullt kaos. Det är tur att man har så bra arbetskamrater så man inte förlorar förståndet helt och hållet ;) eller är det kanske det jag har gjort? *hmm* En av doktorerna slutade idag. Bjöd på mycket god prinsesstårta *mums* och till hösten väntar hon sitt 5:e (!) barn *coolt*.

Det blir en tidig afton idag. Efter CM ska denna utmattade urvridna trasa ta och krypa ner under täcket för att imorgon återuppstå som en nytillverkad wettexduk, ren och fräch :)

En första klassig skitdag

Efter att ha tillbringat en skitdag på jobbet (får skylla mig själv som går med på läkarnas dumheter) kommer jag hem till ännu mer skit.

Cléo blev opererad och trots att vi påtalat att vi inte vill att man använder suturtråd på henne så är det precis vad de har gjort! Samma jävla tråd som tog livet av hennes mamma. Imorrn är vi lite personal på jobbet och som pricken över i:et måste jag ringa trögrövarna på djursjukhuset och kolla om de använt samma trådhelvete invändigt på katten. Om så, gör om!

ungarna tjafsar (som alla ungar gör), gör av med sina saker och grinar sen om det. Gubben drar ut på firmaroligheter och jag sitter hemma med sura skitungar. Blir en jäkligt tidig kväll känns det som.

För att fullborda skitdagen kollar jag in skatteverkets hemsida för att se hur mycket jag ska betala i år och som "the iceing on the cake" betalar jag räkningarna.

Snälla, kan någon skjuta mig meddetsamma???


(men som Christer Örkman så sött sjöng; imorgon är en annan dag)

Inte en gång till ...

Efter att ha klarat av sin första vecka med tratt har nu Cléo drabbats av ett bråck. Känns bekant det här. Imorrn blir det akutbesök på djursjukhuset så snart de slår upp sina dörrar. Känns lite som deja vu det här ... Vi håller tummarna för vår lilla loppa och hoppas att hon ska slippa andra komplikationer *suck*