Yes ännu en månad närmre våren !

Så har då februari kommit och gått. Lika snabbt som alltid. Försöker njuta av min lediga dag men det är inte helt lätt. Har bröderna bus hemma idag. Lillbus är ledig och storbus är sjuk. Trötta griniga, bråkiga ungar *suck* Kunde lika gärna ha jobbat, betydligt lugnare. Nåja, får väl slå dövörat till och försöka njuta av min lediga dag ändå :)
Inga minusgrader idag *hurra* vi närmar oss våren med stormsteg! Aj lajk ölott.
Helgen har tillbringats på arbetsplatsen och många skratt och en och annan överraskning av mindre trevlig har vi fått :) sånt som händer ... De har iaf fått jobba på röntgen *flinar*
Framför mig ligger ännu en arbetsvecka med många kvällar. Hur har jag tänk egentligen? och helgen ... den är uppbokad av inte mindre än tre kalas på två dagar! Oh my ... måste alla fylla år samtidigt? och vad tänkte jag själv när jag planerad in mina gulliganer runt samma datum? Inte på plånboken iaf *S* om två veckor fyller Hannah fjortis ! Tiden går fort! Det konstaterade jag när jag släppte ut pojkarna ensamma till pulkabacken i förra veckan ... skönt när man slipper följa med ;) pulka är väl inte det jag tycker är roligast precis. Trivs bäst inomhus i värmen ;)
Tänker ägna dagen åt symaskinerna, födelsedagspresentletande (långt ord det där) och en god bok. Börjar dock med en dusch och sedan ett telefonsamtal till frisören ... Nu ska det klippas!

Kanske en pudelfrissa hade varit snyggt?

Vårfint

Köpte lite blommor igår. Måste ju ha något att liva upp stämningen med ;) fick dock genast en liten hjälpreda som ville arrangera blommorna själv.


Underbart

Nyputsade fönster. Finns det något bättre ? Sitter här och njuter av en kopp te och nyputsade fönster. Livet är härligt. Nästa så bra det kan bli, maken har fått nån "manflu" och är SÅ sjuk.
Bröderna bus är pigga och glada. Har härjat i pulkabacken idag också och nu spelar dom wii. Har flyttat in spelet på deras rum så får vi lite lugn och ro i vardagsrummet :)
Räkningarna är betalda och strax ska jag gå ut och hämta lite paket. Undrar just vad för spännande det är som kommer nu? Mina tigermönstrade converse kanske? *hoppas hoppas*
Lillbus är för härlig. Igår när han kom in för lite mellis tittade han förvånat på mig och frågade "fungarar inte den rosa radion längre?" Make har inte ens märkt att jag bytat ut den rosa radion mot en svart ... hahaha
Köpte Amandas födelsedagspresent igår. Hon ska få en sånhär:

och en sånhär:

För den som inte vet vad det är så är det en läsplatta. Den har inbyggd mp3, diktafon, kalender, kan hantera officedokument m m. Dock ej surfa på nätet :) Har även beställt ett skyddsfodral i svart läder så hon kan förvara den. Behöver jag säga att jag har en lycklig dotter? Själv har jag beställt en iRiver Cover Story, den har ingen kalender men det behöver inte jag heller =) Den ser ut såhär:

Snart ska de fyllas med böcker *weeeeeeeeeee* längtar redan =)