En riktigt skitdag


Det är tur att vi har två badrum ...

Stackars Hannah, hon har det inte lätt. Igår hade hon en riktigt skitdag och det blir en idag oxå. Vad jag pratar om är laxering .... Hon ska göra en tarmröntgen idag så hon laxerade hela dagen igår, fick en dos till imorse och stackarn har inte fått mycket sömn. Det var t om så illa att hon sov sittandes på toa ! *hahaha* stackars barn. Som om detta inte räckte så skulle hon äta slaggfri kost.
Vad fan är slaggfri kost? försökte googla men det gav inte så mkt och exemplena man får från rtg är skrämmande, så som bröstmjölk, ersättning, välling och alla dessa rätter som tonåringar älskar: kokt fisk, kokt kyckling mm. Dottern levde på skorpor och nyponsoppa. Idag blir det två glas saft till frukost *mums*  NOT
Nåja, det är snart över ... Imorrn blir det njurscint istället, mycket behagligare. Injektion kl 10 sen shopping i tre timmar och därefter bildtagning i 20 min. Hela dagen går åt men men, sen ska vi väl slippa det oxå (hoppas vi iaf).

Kommentarer:

1 Vinnie:

Stackars henne :(

Vad är det som fattas henne?

2 Titti:

Håller mina tummar för att allt ska gå bra! :)

Kram

3 Kraaam/Åsa:

Hej vännen - tack för din kommentar hos mig angående vår valps bortgång. Har ett annat charmtroll hemma nu som lyfter stämningen till topp här hemma med sin blotta närvaro.

En cocker spaniel vid namn Bonnie :-).



Läser att dottern får gå igenom en hel rad av otrevligheter - har inte hunnit läst vad som hänt men hoppas givetvis att det går bra. Lycka till!!

Kommentera här: