Nu är det jul igen !Nu har den startat ! Den stora klappjakten ! Woohoo nu kör vi ! Har redan fått ihop en hel del åt pojkarna är snart klar med deras klappar *hurra*  Tjejerna önskar sig inte så mkt och det de önskar sig är dyrt så det blir lätt som en plätt =) Till övrig släkt och vänner sitter jag just nu med en julklappslista, kan ju kalla den inköpslista också förståss *haha* men det gör det hela så mkt enklare när man väl har tid att shoppa sen. Svårast är väl syster yster som ska fylla 30 precis innan jul ... och lilla syster yster ... men jag kommer nog på något =) Ska ju handla till lilla bebben som ännu inte har kikat ut *gos* Nåja, det löser sig med tiden, ge mig bara ett par dagar så vet jag precis vad de ska få :)

Jag vet, jag gillar inte julen, men jag gillar den i september, oktober och t om i november men i december så är jag så trött på den att den 25 december är jag lyckligast för då är den över *weeee* Det är helt enkelt för mycket stress runt julen. Hela december ska det pysslar och knysslas. Man ska åka runt både hit och dit och samtidigt jobba 100 % och vi får ju inte glömma luciatågen och julfesterna i skolorna och på dagis som också ska hinnas med. Det är väl inte så konstigt att man är sur och trött den 24 december ???

Jag ÄLSKAR däremot att få köpa julklappar och presenter och göra fina paket. Lyckan är att få ge bort något till någonannan. Jag skämmer gärna bort familjen och vännerna (kanske lite förmkt ibland men .... ingen är perfekt).

Nu ska jag gå och slå in lite julklappar =)

Toodles !

By the way: Hannahs undersökningar är bara en del av henne. Föds man med knasiga tarmar och dåliga njurar så får man hålla koll på detta :) Alla undersökningar har gått bra och gårdagens så bra ut, dagens undersökning får vi svar på senare. Lilla skrutten (som vi kallar den dåliga njuren) är liten och ja, vi får se hur väl den fungerar. Frågan är inte OM utan NÄR den ska bort. Förhoppningsvis så ligger det några år fram i tiden.

En riktigt skitdag


Det är tur att vi har två badrum ...

Stackars Hannah, hon har det inte lätt. Igår hade hon en riktigt skitdag och det blir en idag oxå. Vad jag pratar om är laxering .... Hon ska göra en tarmröntgen idag så hon laxerade hela dagen igår, fick en dos till imorse och stackarn har inte fått mycket sömn. Det var t om så illa att hon sov sittandes på toa ! *hahaha* stackars barn. Som om detta inte räckte så skulle hon äta slaggfri kost.
Vad fan är slaggfri kost? försökte googla men det gav inte så mkt och exemplena man får från rtg är skrämmande, så som bröstmjölk, ersättning, välling och alla dessa rätter som tonåringar älskar: kokt fisk, kokt kyckling mm. Dottern levde på skorpor och nyponsoppa. Idag blir det två glas saft till frukost *mums*  NOT
Nåja, det är snart över ... Imorrn blir det njurscint istället, mycket behagligare. Injektion kl 10 sen shopping i tre timmar och därefter bildtagning i 20 min. Hela dagen går åt men men, sen ska vi väl slippa det oxå (hoppas vi iaf).

Söndagsshopping

Tog en tur ett av våra köpis idag. Skor stod på önskelistan men attans vad svårt det är att hitta ett par snygga skor ! Nästan helt hopplöst. Hittade dock ett par idag som jag ska ha i vinter

Det bästa av allt är att det finns en dragkedja på andra sidan ;) Lätt, snabbt och enkelt att få på och av.

Nu när höstmörkret kryper närmre och närmre börjar det åter bli dags att ta fram de där lite tjockare böckerna men eftersom jag läst ut alla mina tjocka böcker (de som är intressanta) så fick jag ju köpa nya ;) *stackars mej* Följande böcker fick följa med hem:Den första är en brittisk kriminaldeckare (har alla de andra böckerna) och den andra är visst en thriller som verkar hemskt spännande, ser framemot att få läsa den. Amanda vill också läsa den säger hon. Vi får se vem som hinner först.

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla lite på Miss Marple, alltid lika underhållande