Det finns hopp !Ibland blir man bara glad. På väg hem idag skulle jag byta buss. Det är ca 100 m mellan hållplatserna och ibland kan det bli lite väl tajt mellan de olika bussarna.

Som vanligt far jag av buss nr 1 som en spänd fjäder och sätter av i högsta fart och trots min usla kondis så får jag upp beundransvärda hastigheter när jag ska med en buss, t om Bolt hade varit avundsjuk.
Dock så brukar busschaufförer inte bry sig om att man galopperar över tätt trafikerade vägar med livet som insats för att hinna med deras buss utan snarare tvärtom, precis när du når fram till dörrarna så kör dom ! Allt som oftast faktiskt. Man kan ju få en stroke för mindre !

Tillbaka till dagen. Som jag sa, jag for av bussen som en spänd fjäder, konstaterade att buss nr 2 närmades sig hållplatsen med oroväckande hastighet och galopperade iväg så fort mina små knubbiga ben kunde bära mig. En massa otrevliga bilar blockerade min väg så jag fick vänta med att ta mig över gatan.

Då händer det otroliga, busschauffören ser att jag kommer farandes på andra sidan gatan, att jag kastar mig ut i trafiken och vad gör han ? Jo han saktar in, stannar framför övergångsstället så att alla andra bilar också måste stanna och jag hinner inte bara över gatan med livet i behåll utan även med bussen ! Därtill möts man av ett leende när man stiger på !

Jo tjena, dags att köpa en trisslott kanske?

Tröttare än tröttastDessa jäkla klockomställningar ... bli bara värre år för år (inte kan det väl bero på åldern?- hehe). Skulle ha varit ledig idag men man får ju ställa upp för verksamheten ... hrmpff *hihi* Ska inte klaga, det har varit en lätt dag men skötsamma patienter och trevliga arbetskamrater.

Har vaknat en gång i timmen inatt så nu börjar jag känna mig lite trött. Sitter och slösurfar med en latte macchiato i handen. Ska strax förflytta mig till soffan för lite slappande lr så blir det sängen, gubben sitter och kollar på nått jäkla sci fi typ babylon 5 ... Inte ett dugg intresserad av sådan är jag.

Jakten på den försvunna snuttefilten är avklarad, som vanligt är det mamma som löser mysteriet. Denna gång fanns snutten i sovsäcken ... Har iaf en lycklig son just nu =) Det räcker för mig.

Har ni testat Marabous nya vinterchoklad ? Vit med smak av vanilj? mumsigt värre kan jag berätta =)


Nu orkar jag inte mer :) Ska förflytta min trötta lekamen till sängen och ta min urtråkiga bok med mig, nån gång ska jag väl läsa ut den ... *suck* nåja, bara typ 150-200 sidor kvar ...  :)


Blir det nån sol tro?Det här missar man om man ligger kvar förlänge i sängen =) Önskar dock att jag fått ligga kvar liite längre ändå *S* är helt slut efter gårdagens 12-timmars arbetspass utan rast. Skulle ha varit ledig imorrn oxå men sjukdom på avdelningen gör att jag går in och är ledig på onsdag istället , helt ok =) går ju i skolan på torsdag och ledig på fredag ... nästan långledig alltså *hihi*

Idag väntar en dag full med aktiviteter. En fest ska planeras, genomföras och resten av familjen är utslängda. Får bli en tur till svärmor och svärfar =) Lite fika och trevligt sällskap är aldrig fel. Innan dess ska dock trädgården vinterstädas. Fåglarna ska få lite nya fröer och talgbollar. Än så länge käkar dom fortfarande vindruvor =) Något som pojkarna inte riktigt uppskattar lika mycket som fåglarna =)

Men först: en ipren och en kopp te sen är jag redo att starta dagen