oh no, not again !

Tror ni inte att kattskrället fått tag på ännu en glitterpåse ??? Denna gången en grön ... som tur var så hann jag få tag på påsen INNAN han bitit hål i den *puh* tycker ju att morgonen dusch borde ha avskräckt honom ...

God dag yxskaft

vilken start på dagen vi fått. Bazza väckte mig med orden, "jag måste ha lappen och pengarna till julfesten idag". Yrvaken klev jag upp, fyllde i lappen, rånade maken på kontanter och stoppade ner i ett kuvert. Därefter hörde jag Zandor "jag ska inte till dagis idag". Alltså fick jag ringa dagis och meddela att lillbus stannar hemma och spelar wii.
Därefter skulle jag shasa iväg döttrarna till skolan. Amanda meddelar glatt att hon låter dörren stå öppen till sitt rum så det kommer ut lite värme i allrummet. Bra tänkt tyckte jag. Bestämde mig för att gå upp och öppna upp Hannahs dörr också ... men vilken syn som mötte mig ! På golvet hittar jag en glittrande fin Ozzy som trasslat in sig i  Hannahs överkast !
Som den påstokiga katt han är (han älskar småpåsar fyllda med skojsigheter) så hade han hittat en lite påse med glitter (sånt man pysslar med ni vet ... fast det var vääääldigt fint, inga stora flingor alltså) och sedan satt igång och lekt. Hannah hade dessutom inte sett honom utan stängt in honom på rummet ! Fångade snabbt in kattrackarn och ner i duschen. Det tyckte han INTE om. Men snäll som han är så fann han sig motvilligt i att bli duschad. Har ju inget kattshampo hemma så jag nöjde mig med vatten. Nu är han julbadad och fin för ett helt liv (iaf om du frågar honom) *hehe* och tjejernas rum? Jo där är städat. Dammsugat och våttorkat *S* Passade på att bädda deras sängar oxå när jag ändå höll på.
Nu är klockan 9.10 och jag är helt slut ! Nu ska jag ta tag i resten av huset *puh* Tror att jag väntar med duschen tills jag är klar ...  :) och javisst ja, nu när jag satte mig ner vid skrivbordet så hittar jag lappen som skulle med till skolan ... alltså har Bazza fått infolappen med sig tillbaka *LOL*

Måndag hela veckan

Så har ännu en vecka rivstartat. Zandor gastade för full hals att han minsann inte tänkte gå till dagis idag. Han skulle vara hemma och spela wow-wars wii (star wars wii) och det har han gjort eftsom mamma (jag alltså) hade avsatt dagen till uppsatsskrivning. Går ju som bekant handledarutbildningen och examinationsuppgiften är en uppsats om vad vi har lärt oss ... blaj, bajs och allmänt skittråkigt tycker jag att det är att skriva uppsatser. Men nu är den iaf nästan klar. Ska skriva mer på torsdag när vi träffas i skolan. 
Annars har dagen så här långt innefattat ett bråk med skrivaren och efter ett mindre psykbryt så gjorde den som jag ville. Äntligen kunde jag skriva ut lite foton.
Snön faller inte ner här, den vräker ner. Stora fina flingor (fina så länge man sitter inomhus iaf), katterna sitter i fönstret och kika på dem. Ja inte lillskiten då alltså (Cléo) för hon gör precis som hennes mamma gjorde, försöker fånga dem *S* Undrar just vad hon hade sagt om jag slängt ut henne i snön? förmodligen hade hon tyckt att det var roligt =)
Brb, här en en liten skrutt som vill gå ut i snön. Bäst att hjälpa honom på med kläderna.
Haha det första han gjorde var att kasta snöbollar på Zimba (som smet ut samtidigt), jäkla skit unge ! Zimba skyndade sig in igen kan jag säga :) Bilder får komma senare, sitter med laptopen just nu så jag orkar inte ladda över bilderna på denne. Egentligen borde jag skotta undan lite men samtidigt, är det lönt? Det fortsätter ju att falla. Nää tror att jag stannar inne istället *hihi* Myyyyycket mysigare.
Snart är det dags att hämta hem Zebastian, eftermiddagen ska vi ägna åt pepparkaksbak hade jag tänkt mig. Skulle ju gjort det igår ... oh well julen är inte över än vi hinner nog med det oxå ;)
*ryser* nu är gammelgrannen ute och skottar snö. I gummistövlar !!! Han kan ju ramla och bryta lårbenet ... gamla gubben. Fast han är en riktig krutgubbe =) målar, renoverar, skottar snö, pysslar i sin trädgård. Tror fan att han är piggar än nån annan på gatan här *S* .
Vad är det med barn och snö? Ät inte snön är det sista ungen hör innan han går ut och vad är det första han gör? Stoppar in en stor näve med snö i munnen !!! Tur att den inte är gul .... Fast hade den varit det så hade han nog aldrig gjort om det *tror*
Imorrn bär det av mot Ikea ... lr så tar jag den turen ikväll ... har inte riktigt bestämt mig. Är ju inte så mycket som jag ska ha. Hmm tål att tänkas på. Tror att det blir ikväll så kan jag fortsätta skriva på uppsatsen imorrn i lugn och ro. Då har jag inga bustroll hemma =)
Nu blir det termobrax på och sen pulkabacken ! oh my ... wish me luck