Jag har en dröm

Jag drömmer om ett trädäck utanför köket där jag kan sitta och njuta på sommaren, om ett tak över gången mellan huset och förrådet så att vi slipper bli blöta när vi ska hämta saker i förrådet alt låsa upp ytterdörren, om en ny härlig rabatt - jag vet redan hur den ska se ut, en buddhastaty ska jag ha där. Jag drömmer även om högsta vinsten på drömvinsten (lotto) men den är väl inte lika realistisk *S* . Kanske ska jag själv spika ihop det där trädäcket? Hur svårt kan det eg vara? Några balkar på marken och sen några brädor på andra hållet ... verkar ju skitenkelt ! Det skulle jag nog kunna lösa faktiskt. Taket över gången är lite svårare ... där får jag nog ha lite hjälp. Rabatten är inte heller så svår, ska eg bara iväg till nått ställe som säljer sten så är den fixad. Fast när jag tänker efter så kanske jag behöver den där drömvinsten för att kunna genomföra resten av drömmarna ? Och fram tills den där drömvinsten ramlar in så får jag fortsätta gå till jobbet och slita ;) Tur att jag har så underbara arbetskamrater, annars hade det inte varit lika roligt.

Choklad brownie cupcakes med chokladfudgefrosting

Dessa godingar serverade vi på morsdag. Gott gott om än lite mäktigt ;)


Ingredienser:
125 g smör
125 g mörk choklad (70%)
105 g vetemjöl
3 st ägg
2 drp vaniljessens
255 g strösocker
Frosting:
150 g smör (rumsvarmt)
120 g mörk choklad (70%)
160 g florsocker
1,5 tsk vaniljarom
Gör såhär:
1. smält 125 g smör med 125 g mör choklad. Rör ner strösocker, ägg, vetemjöl och vaniljessens.
Fördela i muffinsformar och baka i varmluftsugn 170 g i ca 20 min
2. Frostingen:
Vispa 150 g smör med florsocker och vaniljarom. Smält chokladen, låt svalna något och häll i smörblandningen. Vispa fluffigt med elvisp.
3. Låt muffinsen/cupcakesen svalna och dekorera sedan med frostingen.

Gilla läget

Det är något man måste göra när det inte blir som man tänkt/planerat. Skulle eg gått på klinikfest ikväll men med två sjuklingar och taekwondograderingar så blev det inte så. Trist men sånt är livet. Istället sitter jag på you tube och roar mig kungligt *S* Har fått mej många skratt idag. Har lyssnat på gamla favoriter och jag säger bara "oh my" när jag ser deras kläder och dansmoves  *LOL* Detta är även killar som jag tyckte var SÅÅÅÅÅÅ snygga (fast eg så är dom det fortfarande - shhhh - hihi)
Dan Reed var/är en stor favorit, älskar fortfarande deras album och idag såg jag att han släppt ett nytt album. Måste leta upp och lyssna på :)
Kolla nu in kläderna och alla sköna moves - very sexy - hahaha. Har faktiskt träffat killen ett par gånger och han är nog en av de trevligaste människor jag någonsin stött på.

En annan skön låt från samma band är denna; bara att luta sig tillbaka och njuta. Något äldre och med lite mindre hår men han är dock fortfarande lika snygg ;)