Hösten närmar sig

Igår hade vi riktigt höstväder med regn, rusk och grå himel. Ganska skönt faktiskt =) Tog en tur ut till Stoff och Stil för lite tyginköp samt kattmatsinköp. De små bebisarna är inte intresserade av att äta annat än det de får från mamma Xena. Mamma Xena däremot äter gärna bebisarnas mat och hon börjar nog bli lite trött på dem *S* Kan ju inte påstå annat än att jag förstår henne.

Mina egna änglar gör inte mkt annat än bråkar just nu. Isynnerhet den minsta ... en riktigt liten pest har han blivit. Visst var det väl 8 års öppet köp på ungar??? Just nu terrar han storebror så mkt det bara går och när Bazza sen reagerar hör man den lille terroristen "det var inte jag"

Tour De France tog slut och en riktigt liten urk vann *blä* inte mycket att säga om den saken. Cykel har nu ersatts av friidrotts EM och vi kunde återigen konstatera att Thörnblad misslyckas i ett mästerskap. Klüft däremot, borde hon inte lägg ner? Hon blir inget annat än en sjukampare och en medelmåttig längdhoppare. Mitt ögongodis i detta EM är annars Andreas Thorkildsen, Norges spjutkastare. Inte helt fel alls att vila ögonen på en stund ...

Annars händer det inte så mycket. Jobbar hela helgen, ledig på tisdag sen jobb igen resten av veckan och på fredag kl 15.30 är det: SCHMESTEEEEER !!!!!! Längtar ... Fast lite roligt hade vi på jobb idag. Satt och retades med jouren om hur duktig jag är på att ta blodgaser (artärgas)... och 20 min senare ringer han och ber mej gå ner på AVA och ta en då han inte lyckades ... oups ! Det var bara till att ladda fickan med blodgassprutor och bege sig ner och hoppas på lite tur (lr skicklighet - haha) och visst hade jag det =) Lyckades ta en alldeles ypperlig blodgas så gissa vem jag ska retas med imorrn ??? hahahaha. Jaja, man får vara glad för det lilla ...

Efter att ha läst dagens tidning kan jag konstatera att jag har valt fel yrke. Jag ska oxå bli politiker när jag blir stor eller hemvårdsinspektör? Hmmm tål att tänkas på.

Annars har jag planerat lite inför nästa semesterperiod. Några utflykter ska vi hinna med och sen startar ju skolan oxå. Måste handla hem det sista inför hösten och vintern, dvs nya varma ytterplagg och lite tjockare kläder. Lika bra att ha det gjort så kan vintern och snön komma när den vill (förhoppningsvis dock om 5 månader lr nått).

Underbara ungar


Ligger och trycker tryggt tillsammans

Titti - buskatt nr 1!

Nala busar med ett skosnöre ...

Cleo och Titti busar

Cleo och Obelix myser

En hög med kattungar =)

Obelix ligger och myser

Titti busar som vanligt *S*

Vill inte syskonen leka så försöker man med mamma :)

Cleo busar oxå

"Ska bara bita liiiite"

Cleo och Nala

Dags att sova efter allt busande, G'natt =)

Rubrik ???

Kom hem efter jobbet (hur det var där vill ni inte ens veta) och hittade ett hus som var i fullständigt kaos. Sånt kan ge mig en mindre hjärnblödning. I synnerhet när resten av familjen är lediga och tillbringar sina dagar med att göra ingenting ... Maken hävdar att han målar men den enda färg jag ser är den som han lyckats få i ansiktet och på kläderna. Vad han målar vet i fan. Hängrännorna (på insidan dessutom !) hävdar han, själv undrar jag om det verkligen är nödvändigt, jag menar, vem ska titta på insidan av mina hängrännor???? Nåja, låt gossen leka ...

Bebisarna växer och frodas i rask takt. Numera galopperar de omkring och Titti är en riktig värsting. Ska bitas, rivas, brottas, kelas och busas. De andra tre blir lite trötta på henne emellanåt, Cleo försöker hänga med *S* så oftast är det hon och Titti som kommer och hälsar. De andra två ligger och trycker under sängen och tar lite längre tid på sej att komma fram. Obelix vill fortfarande helst bara ligga och sova, alt äta. Lådan har de hittat men än klarar de inte av att göra vad de ska i den så istället ska det grävas, skvättas grus och framförallt; ätas grus !! Små knäppisar !

Förberedelserna inför skolstarten har påbörjats. Gympakläder inkl gympapåsar är införskaffade, inneskor, och skolväskor är klara. Bazza har dock inte fått någon ny väska, den han fick i höstas duger fint i år oxå. Ungen släpar ju ändå den i marken när han går (för inte är det väl meningen att man ska ha en ryggsäck på ryggen heller???) På ryggen bärs den bara när mamma hämtar ...

Kan snart börja nedräkningen inför nästa semesterperiod men försöker undvika det. Ska ju jobba helgen som kommer... börjar faktiskt bli lite trött på att jobba helger ... nåja, det blir bättre igen så snart avdelningen är tillbaka som den ska. Tur att man vet att det är övergående.

Blev lite sugen på kassler när jag hittade bilden ovanför ... kanske skulle ha det någon dag?

Nu ska jag gå igenom lite bilder och därefter kommer ett nytt inlägg med bebisbilder ;) Avslutar detta meningslösa dravel med en bild som jag tog imorse på väg till bussen. Detta är vad ni missar och jag får njuta av medan ni ligger och sover gott i era sängar: