Dagen efter

Så har årets största hysteri dragit förbi och äntligen kom dagen jag längtat efter. Hade förvisso sett framemot att få tillbringa den i soffan men då utan feber och kanonförkylning :S Men å andra sidan, vad vore en jul utan att jag är sjuk, man ska väl ändå hålla på traditionerna?

Hade en trevlig kväll hos syster yster. Barnen fick många klappar men Ebba fick mest (föga förvånande, det ÄR ju så mkt roligare att handla till en nyföding - hihi). Lilla Ebba sov inte så mkt utan gick mest från famn till famn som en liten vandringpokal och det gjorde hon med glans ! Inte många protester där inte :) Söt som socker och snäll som få. Härligt :) Här ligger hon i famnen hos storkusinen Amanda


Käraste svågern skötte sig galant och eldade så vi hade det varmt och skönt =) Syster yster hade lagat en god kalkon så vi blev mätta och belåtna, mmm gott var det =) Det var ett julfirande helt i min smak, lite jul och mkt kul med familjen istället. Precis så som det ska vara.

Barnen är nöjda och glada över alla sin julklappar och jag längtar redan efter att få packa ner granen *haha* Nog för att den är rätt fin när den är tänd men ack så skönt det ska bli att få lite plats igen :) Sitter som bäst och planerar en ny säng åt Zandor, han börjar bli lite stor för den han har, är dock inte helt säker på att han vill byta än ... Ska kanske fråga honom först?

Cléo har varit ute på altanen idag, det gillade hon. Sprang runt som en tok när vi väl fick in henne och ville genast ut igen - hihi, lilla pinglan.

Lite bilder från julfirandet hittar ni under det understrukna jul lite högre upp i texten ;)

Toodles !

Kommentarer:

1 Vinnie:

Helt underbara bilder Yasmine!

Härligt att även vi i skåneland kan få lika mycket snö som norrlänningarna för en gång skull under julen :)



Vilken underbar liten prinsessa, måntro det riktigt lyser stolthet om moster ;)

Krya nu på dig!

Kommentera här: